click to enable zoom
Nalagam zemljevid
We didn't find any results
razširi zemljevid
Pogled Ceste Satelitski Hibridni Relief Moja lokacija Cel zaslon Nazaj Naprej
Your search results

VRSTNE HIŠE

PRODANO
,
dodaj med priljubljene
8141
Mesto:
Območje:
Država: Slovenia
SITUACIJA NASELJA
SITUACIJA NASELJA
HIŠA D1
površina: 135,04 m2
HIŠA D1
PRODANO
HIŠA D2
površina: 135,04 m2
HIŠA D2
PRODANO
HIŠA D3
površina: 135,04 m2
HIŠA D3
PRODANO
HIŠA D4
površina: 135,04 m2
HIŠA D4
PRODANO
HIŠA D5
površina: 135,04 m2
HIŠA D5
PRODANO
HIŠA D6
površina: 135,04 m2
HIŠA D6
PRODANO

Zasnova
Objekt je zasnovan kot niz šestih dvoetažnih (P+M) enostanovanjskih objektov v dveh tlorisnih razporeditvah. Tlorisna dimenzija posameznih hiš je 8,10 x 10,00 m.
Dostop na parcelo do posameznega objekta je iz ulice neposredno na tlakovano dvorišče.
Nadkriti glavni vhod vodi v vetrolov s stopniščem. V pritličju so še dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, hodnik, spalnica, utility in kopalnica s tušem in WC-jem. V mansardi so hodnik s stopniščem, spalnica z balkonom, dve otroški sobi, prostorna kopalnica in shramba. Iz pritličja je izhod na atrij.
Svetla višina prostorov je 257 cm pritličje in 250 cm mansarda.

Konstrukcija
Hiše so klasično grajene z opečnim zidom in armiranobetonskimi vezmi na armiranobetonskih pasovnih temeljih, s potrebno horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Zunanje stene debeline 25-29 cm in notranje nosilne stene debeline 19 cm so zidane z modularno opeko, s potrebnimi vertikalnimi in horizontalnimi armiranobetonskimi vezmi. Predelne stene so mavčno-kartonske s kovinsko podkonstrukcijo, zvočno in toplotno izolirane z izolacijo iz steklene volne. Stene med posameznimi objekti so dvojne, izdelane iz modularne opeke debeline 25 cm, med stenama je dilatacija iz ekspandiranega polisterena v debelini 5 cm.
Medetažna konstrukcija med pritličjem in nadstropjem je armiranobetonska plošča z ustrezno zvočno izolacijo, pri čemer je v stropni plošči izveden razvod inštalacijskih cevi za elektriko. Stropna konstrukcija nad mansardo je montažna s toplotno izolacijo je iz steklene volne debeline 20 cm.
Predvidene stopnice so enoramne, armiranobetonske z lesenimi nastopnimi ploskvami. Za dostop na podstreho so predvidene dvižne lesene stopnice.
Streha je dvokapnica z naklonom 35° s posameznimi frčadami. Strešna konstrukcija je lesena. Pokrita je z lahko jekleno strešno kritino s peščenim posipom ter opremljena s kleparskimi izdelki iz prašno barvane Al-u pločevine.

Stavbno pohištvo
Vhodna vrata so izdelana iz PVC profilov z aluminijasto zunanjo oblogo.
Okna in balkonska vrata so izdelana iz šest-komornih PVC profilov, zunanja stran v sivi barvi, notranjost v beli barvi, z dobro toplotno in zvočno izolacijo ter primerno UV odpornostjo. Toplotna prevodnost zasteklitve je 1,0 W/m2K. Okna in balkonska vrata imajo vgrajena aluminijaste rolete s predokensko podometno omarico. Upravljanje z roletami je ročno na trak.
Notranje in zunanje okenske police so iz naravnega kamna, zunanje imajo ustrezni odkapni rob.

Fasada
Fasada je izvedena po sistemu tankoslojne termoizolacijske kontaktne fasade debeline 16 cm. Kupec lahko barvo fasade izbere iz barvne lestvice, ki je oblikovana v skladu s celostno podobo naselja.
Cokel stavbe ima zaključni sloj iz marmornega akrilnega ometa. Hodnik okoli stavbe je tlakovan v pasu širine 80 cm z betonskimi ploščami s posipom drobnega rečnega proda dimenzije 40/40 cm.

Ogrevanje
Za ogrevanje prostorov in pripravo tople vode je predvidena toplotna črpalka zrak-voda. V dnevnem prostoru je možno postaviti kamin za dodatno ogrevanje.

Zunanja ureditev in komunalni priključki
Zunanja okolica objekta je delno urejena. Na vhodni strani je to tlakovano dvorišče, na katerem je v nadaljnji fazi predviden nadstrešek za avtomobil. Na drugi strani objekta je atrij s teraso in zelenico.
Objekt je opremljen s komunalnimi priključki na javno vodovodno omrežje, na ločen sistem kanalizacije za odvajanje fekalnih in meteornih voda ter na elektro in telefonsko omrežje. Vsi priključki so izvedeni do priključnih omaric oziroma jaškov na posamezni parceli.

Objekt je po osnovnem programu zgrajen do III. podaljšane gradbene faze, v obsegu osnovne konstrukcije, z izvedeno fasado, vgrajenimi vrati in okni, streho in izvedenimi komunalnimi priključki do objekta. Notranjost objektov je neobdelana. V dogovoru s kupcem se objekt lahko dokonča do V. gradbene faze s finalnimi materiali, obdelavami in barvami po željah kupca.